Handelsbetingelser for www.penipeni.dk

BYT OG RETUR

Du har altid fuld fortrydelses- og bytteret i 14 dage fra den dag du har modtaget varen, forudsat at varen ikke har været taget i brug. Alle varer skal returneres i original emballage med tags (må ikke være i stykker eller revet af ).
Produkter kan ikke returneres hvis, der har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røg lugt,
eller er påført dyrehår.

Ønsker du at returnere eller bytte din vare bedes du sende en mail til vores kundeservice. Vedlæg venligst en kopi af fakturaen.
Man betaler selv returporto. Når varen er modtaget, kontakter vi dig, og du får beløbet refunderet til din konto.

Returadresse: PeniPeni, Kastetvej 76, 9000 Aalborg

LEVERINGSTID

Alle vare sendes med Post Danmark. Din vare afsendes varen indenfor 1-4 arbejdsdage, forudsat at varen er på lager – skulle der være længere leveringstid på den vare du har bestilt vil du modtage en mail om dette. Hvis du bestiller en vare inden kl. 17 på hverdage, bliver den pakke sendt samme dag!

BETALINGSMETODE

Du kan betale med Dankort, Visa og MasterCard.

JEG VIL GERNE SENDE MIN VARE RETUR – HVORDAN?

Udfyld returseddel: Returseddel
Varen skal sendes i orginal embalage og du betaler selv returportoen. Ansvaret for at pakken komme retur til os, er dit ansvar, derfor anbefaler vi at du sender pakken med Track&Trace. Udfyld retursedlen men ordrenummer, Navn og adresse. Køber betaler selv returporto, og for at sikre dig vi modtager din vare, anbefaler vi du sender pakken med et Track&Trace nummer så den kan spores.

REKLAMATIONSRET

Du har altid 2 års reklamationsret på alle varer i henhold til købeloven, ved normal anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke selv skyldte fejl eller ringe vedligeholdelse. Hvis du opdager en fejl eller mangler ved levering fra PeniPeni, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.
Send os en mail på kontakt@penipeni.dk hvis du ønsker at reklamere over din vare.

PERSONDATAPOLITIK

Nedenstående oplysninger er nødvendige for en gyldig handel hos PeniPeni.
Navn
Adresse
E-mail adresse
Personoplysningerne registreres med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne videregives aldrig og vi registrerer aldrig personfølsomme oplysninger. Ved indsamling af personlige oplysninger via vores website, sikrer vi, at du altid er indforstået med dette.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, prisstigninger, force majeure, udsolgte eller udgåede varer, samt leveringssvigt fra vores leverandører.

Betingelser for PeniDesign

Alt print fra penidesign må som udgangspunkt benyttes af alle, om det er til dig selv eller din blog* eller andet, er op til dig. *Ved brug på en blog ser vi gerne, at linker til vores produkt.

Det er brud på ophavsretten hvis vores designs bliver brugt kommercielt af andre.
Du er altid velkommen til at kontakte os på design@penipeni.dk hvis du har nogle spørgsmål.

Fortrydelsesret på produkter fra penidesign

Der gives ingen fortrydelsesret på varer købt fra PeniDesign, da produktet modtages klar til download når købet er foretaget.

Levering

Da PeniDesings produkter er virtuelle og ikke et fysisk produkt skal de ikke sendes med fragtfirma.

Leveringen sker indenfor 24-72 timer efter bestilling. Ved enkelte produkter modtager man allerede efter endt køb, et link hvor varen kan downloades med det samme.

Hvis i ikke sender fysiske varer fra PeniDesign, hvorfor skal jeg så indtaste adresse mm. når jeg gennemføre betaling?

Da vi også sælger fysiske varer på vores webshop penipeni.dk kan systemet ikke laves om hvis der kun handles digitale varer.